1ª Consulta online gratuita

Truca´m al

Busques un advocat especialitzat en la llei de la segona oportunitat a Tarragona

Em dic J. Raúl Fernández, advocat i fundador de #quinta legal, despatx d’advocats especialitzat en dret concursal i el mecanisme de la Llei de la segona oportunitat.

Per obtenir mes informació sobre la llei de la segona oportunitat a Tarragona pots omplir aquest formulari i en posaré en contacte amb tu.

abogado ley de la segunda oportunidad

Què és la Llei de la segona oportunitat?

La Llei de la segona oportunitat és un mecanisme, introduït en 2015 en la Llei Concursal, que permet que les persones físiques (particulars, autònoms, professionals i empresaris), en situació d’insolvència (en «fallida econòmica»), puguin solucionar els seus problemes econòmics; (1º) reestructurant els seus deutes i, en última instància, (2º) cancelant-los judicialment.

Amb la Llei de la segona oportunitat es busca que aquestes persones puguin recomençar, sense haver d’arrossegar indefinidament deutes que no poden pagar.

Qui pot acollir-se a la Llei de la segona oportunitat a Tarragona?

Les persones físiques (particulars, autònoms, professionals i empresaris) que no poden o, preveuen que no podran complir regularment les seves obligacions de pagament (insolvència), i que compleixin una sèrie de requisits establerts en la Llei per a ser considerats deutors de bona fe.

Quins són els passos per acollir-se a la segona oportunitat a Tarragona?

Generalment, la persona en situació de INSOLVENCIA intentarà, en primer lloc, un ACORD EXTRAJUDICIAL DE PAGAMENTS (un procés de mediació en el qual es proposen unes noves condicions de pagament del deute assumibles per al deutor). Si això no és possible la persona haurà de passar per un CONCURS DE CREDITORS, en què després de la liquidació de l’patrimoni, podrà sol·licitar-se a el jutge la cancel·lació dels deutes pendents. El que es coneix com BENEFICI D’EXONERACIÓ DEL PASSIU INSATISFET (BEPI).

Per què necessites un advocat especialitzat en la llei de la segona oportunitat a Tarragona?

Cada cas és diferent i pot presentar particularitats que han de ser analitzades degudament. Per tant, és molt important comptar amb assessorament expert abans d’iniciar el procés.

Així mateix, la seva intervenció és obligatòria en la fase de concurs.

 

Contacta

Si estàs buscant un advocat especialitzat en la Llei de la segona oportunitat a Tarragona, pots contactar amb mi els telèfons 935124478 i 647447789, utilitzar els formularis de contacte d’aquest web, o enviar-me un correu electrònic a jraul@quintalegal.com.

 

Com trebaillo?

Pas 1:

Contactes amb mi.

Pots utilitzar qualsevol dels formularis d’aquesta pàgina web, escribirme directament un e-mail a jraul@quintalegal.com, o trucar al telèfon 93 5124478.

Pas 2:

Realitzo un estudi inicial.

Analitzo el teu cas i si és aconsellable que iniciïs el procediment de segona oportunitat o altres alternatives.

Pas 3:

T'envio un pressupost.

Abans de contractar els meus serveis t’envio un pressupost personalitzat perquè tinguis clars quins seran els meus honoraris.

Pas 4:

Comencem a treballar junts.

Una vegada acceptes el pressupost iniciem el procés, acompanyant-te i assessorant-te en totes les fases del procès.

J. Raúl Fernández, ADVOCAT i fundado de #quinta legalDespatx especialitzat en dret dels negocios, concursal i el mecanisme de la llei de la segona oportunitat.

tel.+34 647447789

Explica'm
el teu cas.